Mit Lectio privatlivspolitik

Kort fortalt

Lokalt på din enhed gemmes der data, som appen bruger til at logge dig på Lectio. Denne data er dit brugernavn, hvilken skole du går på, din adgangskode samt dit navn. Det bruges udelukkende af appen til at logge dig på Lectio, gemmes lokalt og kan ikke tilgås af hverken udvikleren eller andre apps.

Denne data sendes under brug til lectio.dk, akkurat som hvis du besøgte Lectio gennem en browser. Det sker over en krypteret SSL-forbindelse.

Der indsamles yderligere en smule data, som bruges til at identificere dig med henblik på betaling.

Denne dataindsamling sikrer, at du ikke lige pludselig har mistet dit køb, bare fordi du har valgt at købe en ny telefon. Jeg kan nemlig bare slå din betalingsstatus op i systemet.

Personoplysninger

Lokalt

Appen gemmer nogle personlige oplysninger lokalt (skole, brugernavn, adgangskode m.v.) på din telefon. Lagring af denne data er nødvendig for at appen på dine vegne kan logge ind på Lectio og hente skema, lektier m.v.

Disse oplysninger er gemt lokalt i selve appen og kan kun tilgås af appen selv (heller ikke udvikleren af appen har adgang).

Dataen forlader kun appen, når den sendes til lectio.dk for at logge ind. Den sendes her over en krypteret SSL-forbindelse akkurat som når man logger ind gennem en normal browser.

Indsamlet af L.G. Software ApS

Nogle personlige data indsamles dog også til lagring på mitlectio.dk. Formålet med denne indsamling er at holde styr på købsstatus.

Dataen benyttes udelukkende til dette formål og indsamlingen gør, at købsstatusen kobles op på din person, og ikke fx din telefon elle din Apple/Google Play konto.

Det betyder derfor også, at du beholder dit køb selvom du skifter telefon. Det ville være unfair hvis man skulle betale igen bare fordi man har skiftet til Android eller omvendt.

Anonyme oplysninger

Under brug af appen indsamles anonyme oplysninger om adfærd. Disse oplysninger indsamles og bearbejdes af Google og bruges til at forbedre brugeroplevelsen.

De indsamlede oplysninger er informationer såsom hvilke features der benyttes samt hvilke telefoner brugerne tilgår appen gennem.

Sletning af personlige oplysninger

Lokalt opbevarede data slettes ved afinstallation af appen.

Persondata som er indsamlet af L.G. Software ApS slettes når de ikke længere er relevante. Fire år efter en bruger er oprettet i systemet slettes al info (så er gymnasiet afsluttet). Dette sker automatisk, og der er ingen spor efter personen herefter.

Spørgsmål

Du kan til enhver tid tage kontakt hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Der kan sendes beskeder gennem appen eller kontakt e-mailen på App Store/Google Play.